Skip isi

MCP Tindakan ™ EDITING PREMIUM lan ALAT PEMBELAJARAN KANG PHOTOGRAPHERS

Tindakan Photoshop, Pratelan Lightroom, Overlay, lan Tekstur

Ayo MCP Tindakan ™ mbantu ngapiki fotografi lan panyuntingan saiki!

Produk MCP wis ditampilake ing:

TINDAKAN PHOTOSHOP sing laris banget Tumindak Photoshop wis mbantu para fotografer nggawe gambar sing luwih apik wiwit 2006.

Kanthi ngeklik tombol, Tindakan Photoshop Premium MCP Actions ™ bakal mbantu sampeyan entuk gambar warna sing luwih cetha, luwih apik, konversi ireng lan putih sing sugih, foto sing wis didandani lan foto-foto vintage sing diproses kanthi artistik. Kita tumindak paling anyar, ing Alat Makeup Toolkit Premium Photoshop menehi sampeyan kemampuan kanggo ngetrapake jinis dandanan kanggo subjek, kanthi warna apa wae!

Tindakan storyboard lan template sing inovatif nggawe kolase ukuran web utawa print lan kanthi otomatis masang gambar sampeyan detik. Saliyane nyedhiyakake trabasan kanggo nyunting foto, sampeyan menehi kontrol. Kanthi bisa diatur kanthi lengkap Tumindak Photoshop, sampeyan bisa ngatur asil kanggo tampilan sing cocog karo merek lan bisnis sampeyan.

esensial-photoshop-tumindak-1024x1024 Tindakan MCP

Koleksi Penting: Paket Tindakan Photoshop

$149.97 $99.00

Sampeyan mung kudu miwiti nyunting ing Photoshop. Paket Iki Klebu 3 Tindakan Photoshop Paling Penting sing kudu ditawakake MCP ™. Pilihan sing apik yen sampeyan mung miwiti nyunting foto ing Photoshop.

mcp-asli Tindakan MCP

MCP Actions ™ Originals: Photoshop Action Bundle

$829.86 $99.00

Entuk kabeh sing laris asli Set Aksi Photoshop Premium MCP Actions ™ kudu ditawakake. Secara harfiah, ewu tumindak ing 14 total set kalebu ing bundel iki. Apik kanggo fotografer sing kudu duwe kabeh.

papat musim600-1 Tindakan MCP

MCP ™ Four Seasons Photoshop Action Bundle

$199.96 $79.00

Saka esuk musim semi sing surem nganti surup musim panas emas, saben musim menehi aran unik ing foto sampeyan. Kanthi bundel iki, sampeyan bisa nyepetake alur kerja sampeyan nalika nambah mung swasana mangsan sing pas kanggo gambar sampeyan.

PRESET CAHAYA sing laris banget Owahi foto nganggo prasmanan Lightroom premium kanthi cepet lan gampang nggawe karya seni profesional sing nggumunake.

Apa sampeyan fotografer profesional sing sibuk utawa amatir sing antusias, nyunting atusan utawa ewu gambar mbutuhake wektu sing ora sampeyan lakoni. Kita Pratelan Lightroom sijine ewonan tampilan unik ing pucuk driji - kabeh bisa disesuaikan lan 100% bisa dibalekake. Paling apik, sampeyan bisa nggawe lapisan prasetel. Saka perbaikan pajanan sing gampang nganti efek kutha sing surem, prasetel Lightroom kita duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe asil sing dikarepake. Pilih warna sing cerah, perkotaan diproses silang, vintaj lan asap, ireng lan putih sing apik, lan prasetel film. Non-destruktif sunting foto RAW utawa JPG sampeyan: nggawe saka cahya nganti saldo putih, lan rampungake kanthi lampu kilat isi, kontras, bingkai lan liya-liyane. Kita Koleksi Cepet Klik lan Pratelan Pratelan duwe kabeh!

Lan yen wis siyap nampilake gambar ing web utawa ditampilake kanggo dicithak, sampeyan bakal seneng gambar kasebut Pratelan Cithakan Lightroom lan Pratelan Papan Cerita. Dheweke nggawe tugas stres kasebut dadi gampang.

KLIK-CEPAT-KOLEKSI-LIGHTROOM-PRESETS 600 Tindakan MCP Sale!

Preset Cepet Koleksi ™ Cepet ™

$99.99 $39.00

300 prasetel Lightroom sing dites fotografer kanthi macem-macem lan fleksibilitas kanggo meh kabeh kahanan motret. Ewonan fitur unik ing driji sampeyan - kabeh rampung bisa disesuaikan lan bisa dibalik maneh 100%.

the-complete-lightroom-presets-bundle-1024x1024 Tindakan MCP Sale!

Paket Prasmanan Lightroom Lengkap

$674.89 $129.00

Kalebu koleksi akeh editing premium, alur kerja, lan prasetel Lightroom artistik - Saben prasetel sing wis digawe dadi siji produk. Iku 1470 total prasetel luwih saka diskon 80% sing luar biasa!

tumindak MCP madhangi-lightroom-prasetel-sawise-1

Pratelan Lightroom Enlighten ™

$99.99 $39.00

MCP Enlighten ™ kalebu 200 prasetel Lightroom sing dites fotografer dipérang dadi patang langkah sing gampang digunakake lan set 30 sikat sikat kanggo ngurus kabeh tweak cilik sing sampeyan ora nate ngerti yen bisa ditindakake ing Lightroom.

TEXTUR PHOTOSHOP sing paling laris lan kaping pirang-pirang Tambah drama menyang foto kanthi tekstur sing jelas, bayangan sing mencolok, langit biru sing apik, sinar matahari, semburan srengenge, lan liya-liyane.

Tekstur lan overlay kanggo Photoshop lan Unsur Photoshop minangka file gambar sing digawe kanthi resolusi dhuwur. Dheweke ora tumindak lan ora ana sing nginstal. Iki minangka cara sing disederhanakake kanggo ngapikake foto ing Photoshop utawa Unsur Photoshop kanthi nggunakake Lapisan. Sejatine sampeyan nyeret-lan-nyelehake menyang foto, nyetel mode lapisan, lan nggawe pangaturan suntingan sing cocog karo selera.

tom-grill-sun-sun-overlay Tindakan MCP

Sunshine Overlay kanggo Photoshop lan Elemen

$69.99

Sunshine Overlay ngemot 75 overlay premium kanggo Photoshop lan Unsur kanggo nambah sunar srengenge kanggo foto sampeyan, sanajan ing langit sing paling mboseni. Tambah sunbursts, sinar matahari, efek bokeh, lan liya-liyane.

langit-overlay-photoshop-1-1 Tindakan MCP

Sky Background Overlay kanggo Photoshop lan Elemen

$79.99

Sky Background Overlay ngemot 85 gambar resolusi hi kanthi cepet lan gampang ngganti langit lan nggabungake warna menyang foto ing njobo. Ganti langit sing surem dadi langit biru sing endah. Tambah mega utawa uga srengenge surup.

tekstur-play-overlay Tindakan MCP

Overlay Play Tekstur kanggo Photoshop lan Elemen

$69.99

MCL Tindakan Texture Play Overlay Overlay kalebu 75 desain tekstur unik kanggo nambah drama jero kanthi nyata ing gambar sampeyan. Nada iku. Pop iku. Tekstur kasebut. Seneng-seneng karo gambar sampeyan ing Photoshop utawa Elemen!

ULASAN SEJATI Saka PALANG MCP AKSI nyata

Adobe ™ bisa nyunting. MCP ™ dadi gampang.

Christy M.

"Tumindak lan prasetel sampeyan nggawe uripku luwih gampang! Aku kepencut karo asile, bisa ngirit wektu ngedit, lan entuk dhuwit! '

Jeanette S.

"MCP nggawe fotografi bisa urip maneh. Bisnisku wis tikel kaping telu wiwit wiwit nggunakake tumindak lan prasetel, lan aku dadi fotografer sing luwih percaya diri."

Lindsay W.

"Tindakan MCP minangka ibu baptis peri fotografi. Sampeyan wis menehi kapercayan lan alat sing dibutuhake kanggo makarya kanthi luwih cerdas lan ngasilake gambar sing apik."

Maureen B.

"Aku biyen krasa kringet kabeh editing foto sing kudu daklakoni. Saiki, amarga MCP Actions ™, aku bisa cepet nyunting foto. Paling apik, aku duwe wektu luang maneh!"

Tindakan MCP ™ nggawe sunting nyenengake, cepet, lan gampang kanggo fotografer profesional lan hobi. Kita digawe kanthi apik, Tindakan Photoshop sing dites kanthi profesional lan Pratelan Lightroom ngapikake gambar sampeyan. Kelas latihan online lan pelajaran video gratis kanggo fotografer digawe kanggo mulang Photoshop, Elemen, lan Lightroom. Deleng kepiye carane bisa mbantu fotografi sampeyan supaya bisa tetep hebat.

Gulung menyang Ndhuwur