Skip to eusi

MCP Actions ™ Éditor édisi sareng alat-alat diajar pikeun fotografer

Peta Photoshop, Préparasi Lightroom, Overlay, sareng Tekstur

Hayu MCP Actions ™ ngabantosan ningkatkeun fotografi sareng éditan anjeun ayeuna!

Produk MCP parantos diulas dina:

AKSI PHOTOSHOP TERBAIK KAMI BUNDLES Peta Photoshop kami parantos ngabantosan fotografer nyiptakeun gambar anu langkung saé saprak 2006.

Di pencét tombol, MCP Actions ™ Premium Photoshop Action bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal gambar warna anu langkung seukeut, langkung cerah, konvérsi hideung bodas anu euyeub, warna anu dilereskeun sareng foto anu diolah sacara artistik. Sét aksi pangénggalna urang, éta Aksi Makeup Toolkit Premium Photoshop méré Anjeun kamampuan pikeun nerapkeun jinis makeup naon waé pikeun subjek anjeun, dina warna naon waé!

Peta carita na témplat inovatif kami nyiptakeun wéb atanapi nyetak ukuranana collage sareng otomatis ngalebetkeun gambar anjeun dina detik. Salian ti nyayogikeun jalan pintas pikeun ngédit poto, kami masihan anjeun kadali. Kalayan pinuh kami-adjustable Peta Photoshop, anjeun tiasa ngaropea hasilna pikeun tampilan anu pas sareng merk anjeun sareng bisnis.

kabutuhan poko-photoshop-tindakan-1024x1024 MCP Tindakan

Kumpulan Penting: Paket Peta Photoshop

$149.97 $99.00

Sadaya anu anjeun peryogi pikeun ngamimitian ngédit dina Photoshop. Paket Ieu Kalebet 3 tina Aksi Photoshop Paling Penting MCP ™ kedah Nawiskeun. Pilihan anu hadé upami anjeun nembé ngédit poto dina Photoshop.

mcp-originals MCP Lalakon

MCP Actions ™ Asli: Photoshop Aksi kebat

$829.86 $99.00

Kengingkeun sadayana anu laris asli Susunan Aksi Photoshop Premium MCP Actions ™ tiasa nawiskeun. Sacara harfiah, rébuan tindakan dina 14 total susunan kaasup kana iket ieu. Saé kanggo fotografer anu kedah gaduh sadayana.

opat musim600-1 Tindakan MCP

MCP ™ Four Seasons Photoshop Aksi kebat

$199.96 $79.00

Ti isuk-isuk usum halimun dugi ka surup usum panas emas, unggal usum nginpokeun rasa unikna pikeun poto anjeun. Kalayan iket ieu, anjeun tiasa nyepetkeun alur kerja anjeun bari nambahan ngan wanda musiman anu pas kana gambar anjeun.

PRESET CAHAYA JEUNG KURING JUAL Édit poto anjeun ku préparasi premium Lightroom kami pikeun gancang sareng gampang nyiptakeun karya seni anu ngagumkeun.

Naha anjeun fotografer propésional sibuk atanapi amatir anu sumanget, ngédit ratusan atanapi rébuan gambar ngabutuhkeun waktos anu anjeun henteu gaduh. Urang Lampu Prétét nempatkeun rébuan tampilan unik dina ujung jari anjeun - aranjeunna sadayana tiasa disaluyukeun sareng 100% tibalik. Pangalusna sadaya anjeun tiasa lapisan prétét kami. Tina perbaikan paparan saderhana kana épék urban anu parah, préparasi Lightroom kami ngagaduhan sagala anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun hasil anu anjeun pikahoyong. Pilih tina warna anu cerah, perkotaan lintas-olahan, vintage sareng halimun, hideung & bodas anu éndah, sareng prését pilem. Non-destruktif ngédit poto RAW atanapi JPG anjeun: ngawangun tina paparan kana kasaimbangan bodas, sareng béréskeun ku lampu kilat, kontras, pigura sareng seueur deui. Urang Kumpulan Pencét Gancang jeung Enlighten prasetél gaduh sadayana!

Sareng pas anjeun siap nembongkeun gambar anjeun dina wéb atanapi nampilkeunana pikeun dicetak, anjeun bakal resep ka urang Lightroom Template sareng Storyboard Presets. Aranjeunna ngajantenkeun tugas-tugas anu setrés ieu janten sepi.

Gancang-KLIK-KOLEKSI-LIGHTROOM-PRESETS Tindakan MCP Dijual!

Cepet Pencét Kumpulan ™ Préparasi Lightroom

$99.99 $39.00

300 prétét Lightroom anu diuji fotografer kalayan rupa-rupa sareng kalenturan pikeun unggal kaayaan némbak. Rébuan katingal unik dina ujung jari anjeun - sadayana lengkep customizable na 100% malik.

the-complete-lightroom-presets-bundle-1024x1024 MCP Tindakan Dijual!

The Lightroom lengkep Presets kebat

$674.89 $129.00

Ngawengku kumpulan masif sadaya éditan premium, alur kerja, sareng préparasi Lightroom artistik urang - Unggal prasetél anu kantos dilakukeun ku urang janten hiji produk. Éta 1470 total prasetél langkung tina diskon 80% anu luar biasa!

pencerahan-lightroom-prasetél-saatos-1 Tindakan MCP

Préparasi Enlighten ™ Lightroom

$99.99 $39.00

MCP Enlighten ™ kalebet 200 prétét Lightroom anu diuji fotografer dibagi kana opat léngkah anu gampang dianggo sareng sakumpulan 30 prétét sikat pikeun ngurus sadaya panyusutan sakedik anu anjeun henteu kantos terang yén anjeun tiasa lakukeun di Lightroom.

TÉSOR PHOTOSHOP JEUNG PANGSAÉNA PANGJUAR JEUNG SABUMNA Tambahkeun drama kana poto anjeun ku tékstur anu jelas, bayangan anu matak, langit biru anu éndah, sinar panonpoé, semburan matahari, sareng seueur deui.

Tekstur sareng overlay pikeun Photoshop sareng Photoshop Elemen mangrupikeun resolusi luhur, file gambar buatan tangan. Aranjeunna sanés tindakan sareng teu aya anu dipasang. Éta mangrupikeun cara anu disederhanakeun pikeun ningkatkeun poto dina Photoshop atanapi Unsur Photoshop ngalangkungan panggunaan Lapisan. Pokokna anjeun nyered-na-leupaskeun aranjeunna kana poto, ngatur modeu lapisan na, sareng ngadamel pangaluyuan minor pikeun saluyu sareng cita rasa anjeun.

tom-grill-sun-sun-overlays Tindakan MCP

Sunshine Overlay pikeun Photoshop sareng Unsur

$69.99

Sunshine Overlays ngandung 75 overlay premium pikeun Photoshop sareng Unsur pikeun tambahkeun sinar panonpoé kana poto anjeun, bahkan di langit anu paling kusam. Tambihkeun sunbursts, sinar matahari, épék bokeh, sareng seueur deui.

sky-overlays-photoshop-1-1 MCP Tindakan

Langit Latar Overlay pikeun Photoshop sareng Unsur

$79.99

Langit Latar Overlay ngandung 85 gambar resolusi-hi pikeun gancang sareng gampang ngagentos langit sareng ngahijikeun warna kana poto outdoor anjeun. Ngarobih langit kusam jadi langit biru anu éndah. Tambahkeun méga atanapi bahkan matahari terbenam.

tékstur-muter-overlays MCP Laku lampah

Overlay Muter Tékstur pikeun Photoshop sareng Unsur

$69.99

MCP Actions ™ Texture Play Overlay susunan kalebet 75 desain tékstur unik pikeun nambahan jero langsung sareng drama anu jelas pikeun gambar anjeun. Nada éta. Pop éta. Tekstur éta. Gaduh sakedik senang sareng gambar anjeun dina Photoshop atanapi Unsur!

Tinjauan Nyata Ti Palanggan MCP Leres MCP

Adobe ™ ngajantenkeun tiasa diédit. MCP ™ matak ngamudahkeun.

Christy M.

"Kalakuan sareng prasetél anjeun ngajantenkeun hirup kuring langkung gampang! Kuring katiup ku hasilna, éta ngahémat kuring sajam tina waktos éditan, sareng aranjeunna ngajantenkeun artos!"

Jeanette S.

"MCP ngajantenkeun poto kuring hirup. Usaha kuring parantos tilu kali saprak kuring mimiti nganggo tindakan sareng prétét, sareng kuring fotografer langkung percaya diri."

Lindsay W.

"MCP Actions nyaéta ibu baptis peri fotografi kuring. Anjeun parantos masihan kapercayaan sareng alat anu kuring peryogikeun pikeun digawé langkung palinter sareng ngahasilkeun gambar anu saé."

Maureen B.

"Kuring kantos ngesang sadaya éditan poto anu kuring kedah lakukeun. Ayeuna, berkat MCP Actions ™, kuring tiasa gancang ngédit poto kuring. Pangpangna, kuring gaduh waktos luang deui!"

Tindakan MCP ™ ngajantenkeun éditan pikaresepeun, gancang, sareng gampang pikeun fotografer profesional sareng hobi. Urang didamel saé, Profésional diuji Tindakan Photoshop jeung Lampu Prétét ningkatkeun gambar anjeun. Kelas latihan online kami sareng palajaran pidéo gratis pikeun fotografer didamel pikeun ngajarkeun anjeun Photoshop, Elemen, sareng Lightroom. Tingali kumaha urang tiasa ngabantosan fotografi anjeun menonjol bari ngahémat waktos anjeun.

Gulung ka Top